Skip to main content

Eén onderneming - drie generaties

Het familiebedrijf heeft zich met het merk RivieraPool®, in geheel Europa, als toonaangevende fabrikant van prefab zwembaden en whirlpools op de kaart gezet. U vindt een RivieraPool in privé tuinen, openbare binnen- en buitenzwembaden, hotels, wellnesscentra en cruiseschepen.

Het enthousiasme voor zwembaden is al meer dan 50 jaar de drijvende kracht achter ons middelgrote familiebedrijf. Onze ervaring en innovatiekracht resulteren in comfort, stijlvol design en geavanceerde technologie. Het merk RivieraPool® staat ook voor de esthetiek van het hele zwembadlandschap, want we adviseren onze klanten uitgebreid van zwembadplanning tot installatie. We werken nauw samen met architecten, tuinontwerpers en onze partners ter plaatse.

De Rengersgroep bestaat uit drie ondernemingen in Duitsland en Slowakije met in totaal 200 medewerkers. De Rengers Kunststoffverarbeitungs GmbH in Geeste-Dalum in Duitsland is verantwoordelijk voor de productie van RivieraPool prefab zwembaden en whirlpools en de verkoop van alle producten gaat via RivieraPool Fertigschwimmbad GmbH. De productievestiging in Trnava in Slowakije produceert voornamelijk voor West- en Oost-Europa. In de voor Europa unieke showroom in Geeste-Dalum, met een oppervlak van meer dan 1900 m2, presenteert RivieraPool zwembaden, whirlpools en sauna dompelbaden in allerlei soorten en maten. Een netwerk van dealers verspreid door heel Europa garanderen een goede service en vakkundige installatie ter plaatse.


Rengers ondernemingsgroep

RivieraPool Fertigschwimmbad GmbH, Rengers Kunststoffverarbeitungs GmbH en Reku Slovakia spol. S.ro maken deel uit van de Rengers ondernemingsgroep
Verdeeld over drie vestigingen hebben wij 200 medewerkers in dienst.